2724 Újlengyel, Hernádi dűlő 18. Hungary  Tel.: +36-30-964-8272  Fax: +36-29-585-051  Szaunák  Nyelv:

 
Információ kérés


SZÉP kártya elfogadóhely
SZÉP kártya elfogadóhely

LYONESS - Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
 

Szauna

Mindenkinek aki szereti, és aki szeretné kipróbálni!

A füstös szauna és jurta tábortüzének hangulata kellemes esti programot biztosít, legyen akár céges rendezvényről, tréningről vagy egy baráti beszélgetésről szó.

Benne voltunk a TV-ben :-)
Riport Újlengyelről és az Akáctanyáról a "Tea Glóriával" című műsorban...

Az érdeklődőket fafűtéses finn szaunával és egy igazi különlegességgel várjuk; egy eredeti finn füstös szaunával,egy a hazájában is ritkaságnak számító vályogszaunával, ja hobbitház-szerű jurtaszaunával a hideg vizes nagy, és a meleg, sós vizű kis dézsával és egy jurtával, ahol szaunaestéken grillezni szoktunk.

A füstös szauna talán az egyik legősibb finn szaunatípus; a fakunyhónak még kéménye sincs, a füst csak kisebb füstnyílásokon távozik, miután átjárta az épületet. Ennek köszönhetően a levegő bent nagyon kellemes füstaromával teli. (Természetesen bemenni csak azután szabad, ha már csak az aroma van bent, és a füst már eltávozott!) De amíg a füstös szauna felmelegszik (ez közel 12 órai folyamatos fűtést igényel), átsül, megfüstölődik a szaunában a vacsora is.

Mivel a füstös szauna begyújtása hosszabb előkészületet igényel, csak előre egyeztetett időpontokban, csoportoknak fűtjük föl.

A füstös szauna és a jurta kisebb, kb. 15-20 fős rendezvényekre önállóan is kibérelhető, szállással vagy akár anélkül.

 

 

 

Változtatás jogát fenntartjuk!

Vissza

 © 2006-2017 Innatura Hungary Kft. Designed by Gustafsson, Powered by Dreamland SWH.