2724 Újlengyel, Hernádi dűlő 18. Hungary  Tel.: +36-30-964-8272  Fax: +36-29-585-051  Szállás  Nyelv:

 
Információ kérés


SZÉP kártya elfogadóhely
SZÉP kártya elfogadóhely

LYONESS - Pénzvisszatérítés minden vásárlás után

Szállás

Az Akác-tanyára látogatók több szálláshely közül is választhatnak

Főépület
A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, masszázsfotellel, könyvtárral stb. Az emeleten 2 fürdőszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban azon vendégeink számára ajánljuk, akiknek a jó társaság, a nyüzsgés fontosabb a saját fürdőszobánál.

 

A főépület új szobái a földszinten találhatóak, saját bejárattal rendelkeznek. Mindét szobának saját fürdőszobája van. Egyelőre pároknak ajánljuk, de a galériák végleges elkészülte után családi szobának is megfelelnek.

Nagy faház
Nagy faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges és magánrendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. beszélgetések színhelyének.

A felső szinten három nagyobb méretű 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik.

Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdőszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre.

Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.

Kis faházak
Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Elsősorban családok, kisebb baráti társaságok, és azok számára, akiknek fontos a saját kényelmük.

Mindegyik lakásnak saját, kisméretű fürdőszobája van.

Rönkház
Ez a házunk elsősorban kisebb-nagyobb családok, baráti társaságok elszállásolására épült. A háznak saját, zuhanykabinos fürdőszobája van.

A főépület és a vályogszauna kivétel minden faházunk és szaunánk Finnországból érkezett, eredeti rönk- vagy rönkpanel épületek, amiket finn szakemberek és ügyeskezű kollégáink építettek fel.

Változtatást jogát fenntartjuk.

Vissza

 © 2006-2017 Innatura Hungary Kft. Designed by Gustafsson, Powered by Dreamland SWH.